De ce noi?

Academia poarta amprenta celui mai de succes producator de fictiune TV din Romania, recunoscut si premiat la nivel international: Ruxandra Ion.

Pe fondul succesului productiilor romanesti de televiziune care sustin talentul si incurajeaza oamenii talentati, showbiz-ul a capatat o importanta crescuta in randul romanilor.

TV & Film Academy by Ruxandra Ion vine astfel in intampinarea acestora. Bazandu-se pe valorificarea know-how-ului existent si experienta celor mai recunoscuti profesionisti din productia romaneasca de fiction, TV & Film Academy by Ruxandra Ion isi propune sa pregateasca o noua generatie de actori, regizori, scenaristi, producatori, prezentatori TV de succes.

Pe langa toatea astea, Academia noastra ofera tuturor, copii sau adulti, posibilitatea sa scapati de inhibitii, sa va puteti controla atitudinea si emotiile, sa invingeti teama vorbitului in public, sa va formati ca oameni puternici, capabili in orice clipa sa vorbeasca liber in fata oricarei adunari de oameni, fie ei profesori sau colegi de clasa, sefi sau colegi de serviciu si, de ce nu, la reuniuni oficiale la cel mai inalt nivel.

In ceea ce priveste copiii si adolescentii, cursurile noastre va vor ajuta sa va descoperiti personalitatea si talentul, va vor sprijini sa va formati un caracter puternic, lipsit de orice inhibitii, capabil de concentrare, efort si multa munca pentru a va urma visul, de orice fel ar fi el. Orice meserie v-ati alege, aveti nevoie sa invatati sa va exprimati liber, fara trac si jene, si sa va depasiti limitele.