Descriere

Ruxandra Ion, cel mai de succes producator de seriale romanesti, creatorul primei telenovele romanesti, al canalului TV Acasa TV si al fenomenelor Abracadabra si LaLa Band, te invita sa urmezi cursurile TV & Film Academy by Ruxandra Ion!

Bazandu-se pe experienta sa in productia de filme si seriale romanesti de succes, Ruxandra Ion isi propune sa creeze cea mai recunoscuta si respectata scoala de actorie si productie din Romania. 

TV & Film Academy by Ruxandra Ion este prima scoala din Romania care ofera un pachet complex de cursuri pentru cei pasionati de actorie, dans sau productie, regie si scenaristica de televiziune si cinema, pentru cei care vor sa devina prezentatori de succes, dar si pentru cei care vor sa invete de la profesionisti despre stil si make-up.

Mizand pe implicarea unor profesori apreciati si a unor actori consacrati, Academia ofera cursantilor o experienta unica si servicii premium in domeniul actoriei si productiei de fictiune.

TV & FILM Academy by Ruxandra Ion iti ofera cursuri de:  Actorie, Prezentator TV, Productie si Regie, Scenaristica pentru Film si Serial, Stil & Make-up, Dans.

Ruxandra Ion:

“Am simțit că este momentul să fac ceva pentru tinerii români care isi doresc sa intre in lumea de vis a televiziunii si filmului. De cand cu fenomenul Lala Band am fost intrebata de sute de tineri unde pot sa se pregateasca. Impreuna cu echipa mea, in cei 10 ani care se implinesc de la lansarea primei telenovele romanesti am pregatit multi tineri care sunt acum adevarati profesionisti, vedete apreciate. Este randul lor sa impartaseasca experienta dobandita pe platouri.”