Scurtmetraje

Mihai Alecu, cursant TV & Film Academy by Ruxandra Ion si proiectul sau pentru absolvirea modulului 2 de actorie, clasa Gheorghe Dinica! Secventa din “Vicky, Cristina, Barcelona”, in interpretarea Simonei Bulgaru si a lui Mihai Alecu.

“Small Time Crooks”, in interpretarea Loredanei Ciobotaru si a lui Octavian Gherman, cursanti TV & Film Academy by Ruxandra Ion. Acesta este proiectul lor pentru absolvirea modulului 2 de actorie, grupa Gheorghe Dinica!

Readaptare a unei secvente din filmul “You Will Meet a Tall, Dark Stranger”, de Woody Allen, interpretata de Sabina Lupu si Mihai Alecu. Acesta este proiectul de final de modul 2, curs actorie, grupa Gheorghe Dinica, a celor doi cursanti.

Secventa “Husbands” este proiectul de final de modul 2 al cursantilor Anca Leahu si Dan Cruceru, de la actorie, grupa Gheorghe Dinica. Textul este o readaptare dupa o secventa din celebrul film “Husbands and Wives”, de Woody Allen.

După aproape 3 luni de cursuri TV & Film Academy by Ruxandra Ion la “Producție, Regie și Scenaristică”, cursanții au avut ca proiect de final de modul realizarea integrală a unui scurtmetraj. Fiecare cursant și-a scris scenariul, regizat, produs și montat propriul proiect.

GAMER! – scurtmetrajul realizat de Vlad Gherman

CHECK IN – scurtmetrajul realizat de Simona Vîjan

MAJORATUL – scurtmetrajul realizat de Alexandra Cârlig

TREISPREZECE – scurtmetrajul realizat de Oana Sandu

RING A DRINK – scurtmetrajul realizat de Rapha Tudor

GRAFFITI – scurtmetrajul realizat de Ioana Ciuciulică