ALEGE CURSUL POTRIVIT PENTRU TINE SI URMEAZA-TI VISUL!

AU MAI RAMAS CATEVA LOCURI LA CURSURILE OFERITE DE TV & FILM ACADEMY BY RUXANDRA ION!

Afis Inscriere

Inscrierile la cursurile oferite de TV & Film Academy by Ruxandra Ion se afla pe ultima suta de metri, iar numarul de locuri este limitat! Toti cei care isi doresc sa patrunda in lumea fascinanta a filmului si a televiziunii se pot inscrie atat online, cat si la sediul din Str. Caderea Bastiliei 41.
Locurile disponibile pentru inscriere la cursurile din noul an scolar de la TV & Film Academy by Ruxandra Ion sunt limitate! La grupa Abracadabra mai sunt 5 locuri disponibile, la grupa LaLa mai sunt 2 locuri disponibile, iar la grupa Gheorghe Dinica mai sunt 5 locuri disponibile. De asemenea, cine doreste sa se inscrie la grupa LaLa dupa ce se completeaza grupa, o poate face, dar trebuie sa astepte formarea unei noi grupe.
Fostii cursanti de la modulele superioare au primit roluri in scurtmetraje si au fost inregistrati in baza de casting pentru proiecte viitoare. O parte dintre cursanti, care au demonstrat ca au aptitudini actoricesti si potential pentru o cariera artistica au fost selectionati sa fie reprezentati de Agentia Act Smart Talent Management by Ruxandra Ion si au fost deja inscrisi la castinguri pentru noi proiecte.

Nici un comentariu.

Scrie un comentariu