Acting Summer School

In cadrul TV&Film Academy by Ruxandra Ion vom organiza cursuri intensive de actorie pe perioada verii – Acting Summer School. Cursurile se adreseaza tuturor celor pasionati de actorie, de orice varsta, dar vizeaza si dezvoltarea personala si manifestarea dezinvolta a personalitatii individului in orice situatie.

Cursurile Acting Summer School se vor desfasura in perioada iunie – august 2015. Durata unui curs este de 2 saptamani, cu o frecventa de 5 ori pe saptamana, de luni pana vineri, si o durata de 4 ore/zi.

La cursurile intensive de vara de actorie, profesorii ii vor avea invitati pe Criss si Vlad, protagonistii serialelor Pariu cu Viata si O noua Viata, care vor veni la cursuri pentru a le impartasi cursantilor din experienta lor in fata camerelor de filmat dar si despre cea de pe scena, in fata a mii de oameni.

Carmen Tănase, Virginia Rogin si Silviu Mircescu vor susține cursuri intensive de actorie Acting Summer School.

TARIF

Costul unui curs de actorie in cadrul Acting Summer School este: 500 euro+ TVA/curs.

Taxa se poate achita in numerar la sediul academiei sau prin transfer bancar. La inscriere, cursantii trebuie sa plateasca 30% din suma totala a cursului (620 euro), diferenta de 70% putand fi achitata in rate, limita fiind cu o saptamana inainte de inceperea cursurilor.

IMPORTANT: Locurile in cadrul Acting Summer School sunt limitate.

Comentariile sunt inchise.