PRODUSELE “RUXANDRA ION” SE VAD PE 5 CONTINENTE!

“PARIU CU VIAȚA” a fost vândut recent și în Vietnam!

Ruxandra-Ion-producator-general

Ruxandra Ion, fondatoarea “TV & Film Academy by Ruxandra Ion” și a viitoarei televiziuni Happy Channel este, fără doar și poate, cel mai cunoscut producător român de ficțiune la nivel mondial.

Prezentă recent la târgul de televiziune de la Cannes, MIPCOM, pentru a încheia negocieri de contracte pentru viitorul post de televiziune Happy Channel, Ruxandra Ion a primit propuneri de la mai mulți distribuitori străini care vor să achiziționeze, încă din faza de pre-producție, viitorul serial pe care îl va produce pentru Happy Channel, “Măști de catifea”. Distribuitorii în cauză vor să distribuie, la nivel internațional, noul serial produs de Ruxandra Ion! Act Smart Film Production, casa de producție a Ruxandrei Ion are mai multe formate de ficțiune în dezvoltare, nu numai pentru Happy Channel, ci pentru întreaga piață, atât locală, cât și internațională!

În ceea ce privește serialele deja produse de ea, în urmă cu puțin timp, cel mai recent serial al său, “Pariu cu viața” a fost achiziționat de către o televiziune din Vietnam! Așadar, locuitorii acelei țări vor avea în curând ocazia să-i vadă pe românii noștri din serial vorbind… vietnameză!

“Pariu cu viața” a fost vândut și vizionat în țări precum Italia, Mexic (pe canalul Televisa “Tiin”), Puerto Rico (Telemundo), Venzuela, Ecuador și toate țările din America Latină! Mai mult decât atât, este un produs care poate fi vizionat și pe site-uri pirate, subtitrat în 5 limbi: engleză, franceză, spaniolă, italiană și indoneziană! În plus, fanii din America Latină au creat pagini de Facebook cu “Apuestale a la vida”, scriindu-le constant actorilor și arătându-și imensa admirație pe care le-o poartă românilor noștri!

Ruxandra Ion a reușit aproape imposibilul! Cine ar fi crezut că serialele românești vor ajunge să fie vândute și vizionate în țările latino-americane, țări cu peste 50 de ani de experiență în domeniu, lideri mondiali în exportul de gen? Și, nu numai atât! Că un format de telenovelă românească, precum este cazul “Numai iubirea”, va fi achiziționat de către liderul mondial în domeniu, Televisa, pentru a fi produs?

Încă din 2004, de când a început să producă primele produse de ficțiune, Ruxandra Ion a reușit să pună pe harta televiziunii mondiale serialele românești! Absolut toate serialele produse și create de ea (7 seriale de televiziune, 13 telenovele) au fost vândute în afara României, pe 5 continente: Italia, SUA, Canada, Rusia, Polonia, Slovacia, Cehia, Slovenia, Croația, Ex-Yugoslavia, Bulgaria, Turcia, Ucraina, Moldova, Georgia, Afganistan, Kazakhstan, Azerbaidjan, Iran, toata Africa franceză, Vietnam, toată America Latină!

Nici un comentariu.

Scrie un comentariu