Dans

Cursurile de Dans TV & Film Academy by Ruxandra Ion” se adreseaza persoanelor de toate varstele, incepand cu 8 ani, care isi doresc sa invete sa danseze ca un adevarat profesionist sau sa-si dea frau liber emotiilor si sa se exprime prin dans.

Obiectivele Cursului de Dans sunt formarea, exersarea si dezvoltarea deprinderilor psiho-motrice, dezvoltarea capacitatii de a avea o atitudine pozitiva in societate, stimularea calitatilor intelectuale, de vointa si afective. Dansul este o forma de practicare a exercitiului fizic cu deosebite valente educative. Ca activitate individuala si colectiva, educa relatii de grup, permitand in acelasi timp manifestarea initiativei, independentei si responsabilitatii.

Tipurile de dans care vor fi predate in cadrul TV & Film Academy by Ruxandra Ion sunt: Samba, Salsa, Merengue, Tango, Vals Vienez, Disco, Dans Modern, Dans Contemporan.

Cursurile se desfasoara lunar, o data pe saptamana. Luna august 2014 da startul cursurilor denumite “Summer Vibe”, iar cursantii au ocazia sa invete urmatoarele stiluri de dans: Salsa, Disco si Modern Dance.

 

TARIF: 150 euro/lună

Pretul include TVA. Taxa se poate achita in numerar la sediul academiei sau prin transfer bancar.

Comentariile sunt inchise.