Prezentator

Cursurile de PrezentatorTV & Film Academy by Ruxandra Ion” se adresează persoanelor peste 16 ani care vor să susțină o emisiune de televiziune, un show sau eveniment, prin limbaj și gândire libere. Poți deveni un bun entertainer, MC pentru orice eveniment sau, pur și simplu, poți să fii cel mai popular din grupul tău de prieteni. NU ESTE UN CITITOR DE PROMPTER.

Cursurile de Prezentator TV au o durată de 10 luni, desfășurându-se în perioada septembrie 2014 –  iunie 2015. (Se respectă sărbătorile legale când academia nu funcționează). Cursurile au o frecvență de două ori pe săptămână, durata unui curs fiind de 2 ore.

 

TARIF:

Prețul pentru cursurile de Prezentator TV este: 300 euro/lună.

Prețul includ TVA. Taxele se pot achita in numerar la sediul academiei sau prin transfer bancar. Persoanele care achită cursul integral (10 luni) beneficiază de 5% reducere.

 

Absolvenții cursurilor de Prezentator TV:

  • vor primi o diplomă de absolvire
  • vor avea șansa să fie înscriși în baza de casting a firmei de management artistic “ACT SMART HOUSE”, în vederea participării în proiecte de filme și televiziune, filmări de spoturi publicitare.
  • vor putea beneficia de un book foto profesionist realizat de D-Studio, cu un discount de 75%.

O dată pe lună, la cursurile de Prezentator TV vor fi invitate personalități ale lumii artistice românești, care vor putea să le destăinuie cursanților din secretele unei cariere de succes și de durată în lumea tv.

Comentariile sunt inchise.