Voice Acting

Cursurile de Voice Acting si Voiceover Artists din cadrul TV & Film Academy by Ruxandra Ion se adresează atât persoanelor care au terminat deja o şcoală de profil şi vor să îşi perfecţioneze vocea, cât şi celor care cred că au o “voce frumoasă”; dar nu în ultimul rând, se adresează şi celor care lucrează într-un alt domeniu şi vor să intre în fascinanta lume a reclamelor. Pentru a reuşi, însă, în această meserie, nu este îndeajuns să fii înzestrat doar cu o voce bună şi cu ceva talent, ci este nevoie de un antrenament vocal susţinut, cu alte cuvinte de voice-acting.

Voice-acting-ul este arta de a “juca cu vocea”. Unora poate să li se pară mai simplu să fii voice-actor decât actor în înţelesul clasic. Dimpotrivă. Dacă actorul – pe scenă, în film, la tv, sau în reclame video, se poate exprima folosind toate “armele” de care dispune (corp – gestică, faţă – mimică, voce – intonaţie), voice-actor-ul nu are la dispoziţie decât vocea sa. Asta înseamnă că el trebuie să suplinească prin jocul vocii celelalte modalităţi de expresie de care nu se poate folosi.
De aceea, voice-actor-ul trebuie să fie nu doar extrem de talentat şi dezinhibat, ci şi într-un control total al vocii sale pentru a reuşi să redea cu vocea sa tot felul de stări generate de situaţiile prin care trec personajele pe care le interpretează. De la reclame, animaţie sau filme, până la audiobook-uri sau teatru radiofonic, voice-actorul trebuie să creeze în mintea ascultătorului o imagine vie a unui personaj în “carne şi oase”. Voice-actor-ul este mai mult decât o meserie, este arta de a da viaţă personajelor din spatele cuvintelor.

Durată curs: 24 ore de curs structurate pe 12 sedințe a câte două ore, timp de 6 săptamâni.

Tarif curs: 2400 ron tva inclus, achitabil in 2 rate: 50% din valoarea taxei la înscriere, 50% în saptămâna 3 de curs.
Taxele se pot achita în numerar la sediul academiei sau prin transfer bancar.

Vârsta minimă de înscriere: 10 ani!

Grupa este formata din maxim 5 cursanți!

Absolvenții cursurilor de Voice Acting si Voiceover:

• vor primi o diplomă de absolvire;
• vor produce la alegere propriul spot publicitar;
• vor inregistra intr-un studio profesionist propriul demo pentru a fi pregatiti sa intre pe piata voice actors din Romania;
• cei mai buni vor avea şansa să fie înscrişi în baza de casting a firmei de management artistic “ACT SMART HOUSE”, în vederea participării în proiecte de filme şi televiziune, filmări de spoturi publicitare.


Te aşteptăm la cursuri pentru a învăţa să dai viaţă cuvintelor cu vocea ta!

Comentariile sunt inchise.