ABSOLVENTII CURSURILOR SUNT DISTRIBUITI IN PROIECTE DE ANVERGURA

Din toamna, la TV & Film Academy by Ruxandra Ion anul scolar 2014 -2015 debuteaza in forta cu noi cursuri de Actorie, Productie, Regie si Scenaristica, Prezentator si Dans.
Nascuta din pasiunea pentru televiziune si film, dar si din dorinta de a le transmite tinerilor care isi doresc sa acceada in domeniu, din experienta si profesionalismul dobandite in timp, TV & Film Academy by Ruxandra Ion este o scoala ale carei cursuri moderate de profesionisti se bazeaza pe practica si exercitiu.

Absolventii cursurilor sustinute la TV & Film Academy by Ruxandra Ion au participat la castinguri pentru filme si spoturi publicitare, unii au obtinut roluri in reclame, iar altii au fost alesi sa joace in scurtmetrajele realizate in cadrul scolii, care vor fi inregistrate la festivaluri de film. De asemenea, cursantii au participat la castingurile desfasurate in cadrul Academiei, pentru viitoarele proiecte ale Ruxandrei Ion.

TV & Film Academy by Ruxandra Ion are in portofoliu elevi de renume, precum: Criss Ciobanasu, Vlad Gherman, Rapha Tudor, Dorian Popa, Dan Cruceru, Adi Nartea, Miruna Iova, care s-au perfectionat in domeniile de Actorie, Productie, Regie si Prezentator.

Mai mult, membrii trupei LaLa Band au participat la “Acting Summer School”, au stat de vorba cu tinerii cursanti si le-au povestit detalii din culisele productiilor de succes din a caror distributie au facut parte si din backstage-ul concertelor sustinute atat in tara, cat si in strainatate. De asemenea, tinerii din LaLa Band le-au raspuns cursantilor la intrebari despre lumea televiziunii si a filmului, le-au marturisit ce presupune, dar si de cata munca este nevoie pentru a cladi o cariera artistica de succes.

Pana in prezent s-au filmat 14 scurtmetraje, din care 8 au fost filmate in cadrul Scolii de Vara “Act Smart Short Films”, realizata cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei (CNC), iar o parte dintre scurtmetraje vor fi difuzate pe Shorts TV.
Cei care isi doresc sa isi dezvolte sau sa isi imbunatateasca abilitatile artistice se pot inscrie la cursurile care debuteaza in septembrie in cadrul TV&Film Academy:
Actorie: 6+
Prezentator TV: 16+
Productie, Regie si Scenaristica: 16+
Dans: 8+

Inscrierile pentru anul 2014 – 2015 sunt deschise si se pot face atat online, pe www.academytv.ro, cat si la sediul din Str. Caderea Bastiliei 41.

Nici un comentariu.

Scrie un comentariu