DIN SEPTEMBRIE, CURSURI NOI, DE 10 LUNI, LA TV&FILM ACADEMY BY RUXANDRA ION

Încă din februarie, anul acesta, de când TV & Film Academy by Ruxandra Ion și-a deschis porțile, academia s-a bucurat de o primire extraordinară din partea cursanților. În mai puțin de 6 luni, 89 de persoane (atât adulți, cât și copii) au urmat cursurile academiei! O cifră absolut edificatoare, pentru orice școală aflată la început de drum! Profesionalismul cadrelor, metodologia bazată pe multă practică, au făcut ca TV & Film Academy by Ruxandra Ion să devină, încă de la debut, cea mai bună școală de actorie, prezentator tv, regie, producție și scenaristică existentă, la ora actuală, în România.

Venind în sprijinul actualilor și viitorilor cursanți, fondatoarea academiei, profesionistul de renume Ruxandra Ion, a conceput, pentru cursurile care vor debuta la 1 septembrie, o nouă structură a cursurilor, bazată pe un modul de 10 luni.

Astfel, cursurile TV & Film Academy by Ruxandra Ion vor avea, din toamnă, o durată de 10 luni, desfășurându-se în perioada 1 septembrie 2014 – 30 iunie 2015 , având o frecvență de 2 ori pe săptămână, un curs durând 2 ore.

Cursurile de actorie vor fi structurate pe 3 grupe de vârstă: grupa “Abracadabra”, pentru copiii de 6-10 ani; grupa “LaLa” pentru adolescenții de 11-16 ani și grupa “Gheorghe Dinică” pentru adulții de peste 17 ani. O dată pe lună, la cursurile de actorie ale grupelor “Abracadabra” și “LaLa” vor fi invitați membrii trupei LaLa Band, pentru a le împărtăși cursanților din experiența lor de pe platouri și de pe scenă. În același timp, cursanții grupei de actorie “Gheorghe Dinică” se vor bucura, o dată pe lună, de prezența la cursuri a unui actor/regizor de referință din industria de profil românească.

Cursanții de la actorie vor juca în scurt-metrajele realizate în cadrul școlii și vor avea șansa să fie înscriși în baza de casting a firmei de management artistic “ACT SMART HOUSE”, în vederea participării în proiecte de filme și televiziune, filmări de spoturi publicitare. În acest sens, din februarie și până în iunie, un număr de 15 cursanți ai academiei au avut deja ocazia să filmeze, prin ACT SMART HOUSE, spoturi publicitare și proiecte de tv. Mai mult decât atât, în luna septembrie, toți cursanții de la actorie vor fi testați muzical, în cadrul academiei, de către școala de muzică a Crinei Mardare. Pe lângă faptul că fiecare cursant de la actorie va juca într-un scurt-metraj (cele mai bune vor participa la importante festivaluri de profil europene), acesta va putea beneficia de un book foto profesionist, la D& D Studio, cu un discount de 75%!

Teo Trandafir va inaugura, la 1 septembrie, o nouă serie de cursuri pentru “Prezentator TV”, cursuri care se vor desfășura în perioada 1 septembrie 2014- 30 iunie 2015. O dată pe lună, Teo va avea invitați, la cursuri, personalități ale lumii artisitice autohtone, care vor putea să le destăinuie cursanților academiei din secretele unei cariere de succes și de durata în televiziune, pe scenă și în afara ei.

Tot la 1 septembrie va debuta o nouă serie de cursuri și la “Producție, Regie, Scenaristică”. Și aceste cursuri se vor desfășura pe durata a 10 luni (1 septembrie 2014- 30 iunie 2015), cu o frecvență de 2 ori pe săptămână, și o durată de 2 ore per curs. În cadrul acestora, cursanții vor scrie, regiza și produce propriul sucrt-metraj, cu șansa ca acesta să fie înscris în cele mai bune festivaluri de profil din Europa.

Cursanții Academiei care au absolvit deja primele două module vor începe, la 1 septembrie, cel de-al treilea modul, care va avea, și acesta, o durată de 10 luni.

Marian Râlea, Ioana Blaj, Carmen Tănase, Adela Popescu, Mircea Gheorghiu, Mihai Brătilă sunt profesorii care îi vor introduce, ca și până acum, pe cursanți, în arta actorului. Ruxandra Ion, Alex Fotea, Iulia Rugină, Ducu Ion, Alma Bacula, Radu Grigore, Mihai Mitici sunt profesioniștii care îi vor învăța pe cursanți tainele scrierii, regizării și producției de ficțiune de succes. Teo Trandafir, profesoara care le va arăta cursanților ei cum să devii un bun prezentator TV.

Înscrierile pentru anul 2014-2015 sunt deschise și se pot face atât online, pe www.academytv.ro, cât și la sediul din Str. Căderea Bastiliei 41. Taxa este lunară iar cei care achită, în avand, un an integral, beneficiază de o reducere de 10%.

2 Raspunsuri

  1. Daca fiica mea este mai timida si modesta .. Cum credeți ca s-ar adapta ? Adica acolo toti sunt mai fitosi si tupeisti.

    • O sa se adapyeze si o sa se acomodeze

Scrie un comentariu