ACTING SUMMER SCHOOL LA TV& FILM ACADEMY BY RUXANDRA ION

Carmen Tănase, Marian Râlea, Adela Popescu, Ioana Blaj, Mircea Gheorghiu și Mihai Brătilă vor susține cursuri intensive de actorie pe perioada verii

Cea mai complexă școală de actorie, regie, producție și scenaristică din România, TV & Film Academy by Ruxandra Ion, va iniția, în perioada 30 iunie-22 august, cursuri de actorie, pe perioada verii. Cursurile vor avea o durată de două săptămâni, desfășurându-se de 5 ori pe săptămână.

Cursurile “Acting Summer School” ale TV&Film Academy by Ruxandra Ion vor fi împărțite pe grupe, fiecare grupă având o durată de 2 săptămâni. Ele vor fi de luni până vineri și vor avea o durată de 4 ore/zi. Costul unui modul de summer school (2 săptămâni) este de 900 euro. Cursurile de actorie de vară vor fi susținute de profesorii de actorie ai academiei iar înscrierile încep de săptămâna aceasta, pe www.academytv.ro dar și la sediul academiei, din Str. Căderea Bastiliei nr.41.

Prima serie, care se va desfășura în perioada 30 iunie-11 iulie, va fi structurata pe 2 grupe. Prima grupa, pentru cei cu vârsta cuprinsă între 8-14 ani, iar a doua grupa pentru cei peste 15 ani, ne-existând limită maximă de vârstă.

O nouă grupă de cursanți va începe acting summer school în perioada 14-25 iulie,  această serie fiind destinată doar celor cu vârsta cuprinsă între 8-14 ani. Pentru cei care au peste 15 ani și vor să facă cursuri intensive de actorie la TV & Film Academy by Ruxandra Ion, pe perioada verii, în perioada 28 iulie-8 august profesorii de actorie Tv & Film Academy by Ruxandra Ion îi vor ajuta să-și împlinească visul.

Ultima serie a cursurilor de actorie de vară va avea loc între 11-22 august, când vor exista două grupe: prima grupă, pentru 8-14 ani și a doua grupă pentru cei cu vârsta peste 15 ani, fără limită maximă de vârstă.

Carmen Tănase, Marian Râlea, Adela Popescu, Ioana Blaj, Mircea Gheorghiu și Mihai Brătilă vor susține cursuri intensive de actorie pe perioada verii, pentru doritorii din toată țara dar și pentru cei care nu locuiesc în țară și vin, pe perioada verii, acasă. Deja s-a înscris, la Acting Summer School, un cursant care locuiește în Belgia și care își va petrece o lună de vacanță în România!

Locurile pentru Acting Summer School sunt limitate. TV & Film Academy by Ruxandra Ion oferă facilități de plată doritorilor: la înscriere, viitorii cursanți vor plăti 30% din suma totală (900 euro), diferenta de 70% putând fi achitata în rate, limita fiind cu o săptămână înainte de începerea cursurilor.

12 Raspunsuri

 1. Si daca copilul meu este dintr-un alt oras si doreste sa vina in aceasta tabara , este inclus in pretul de 900 de euro si sederea lui?sau trebuie sa isi gaseasca un loc unde sa stea ?

  • Sederea nu intra in pret. Sunteti nevoiti sa va gasiti unde sa stati timp de doua saptamani:).

 2. PAi si ce trebuie sa facem daca vrem sa ne inscriem ?

  • Trebuie sa completati formularul de pe acest site, alegeti cursul pe care il doriti si, ulterior, o sa va contacteze un reprezentant al companiei.

 3. Daca nu locuiesc in Bucuresti cum procedez?

  • Completati formularul online si va vor contacta cei de la academie.

 4. “Deja s-a înscris, la Acting Summer School, un cursant care locuiește în Belgia și care își va petrece o lună de vacanță în România!” .DejA se stie despre cine vorbiti.Scrieti despre toti fanii care locuiesc in alte tari sau ea e speciala ?Si eu stau in Italia si vreau sa ma inscriu la cursuri /

  • Te asteptam la cursuri in cazul asta. Stiam cazul ei, nu este speciala.

 5. cat inseamna 900 de euro as vrea din tot sufletul sa joc nu snt din bucuresti dar as putea veni nu ar fi asta o problema doar ca nu as putea plati cursurile daca sunt scumpe rau dar imi doresc din tot sufletul meu sa le urmez inseamna foarte mult pentru mine gratis nu se poate va rog din suflet sa ma ajutati as da orice sa le pot urma este visul meu

 6. as dori sa particip la cursurile din vara acting summer school din august

 7. si daca ai 23 ani te primeste sa faci cursuri

  • da, te poti inscrie la cursuri chiar daca ai 23 de ani.

Scrie un comentariu