CASTING PENTRU ACTORI

Act Smart House, compania care deține și “TV & Film Academy by Ruxandra Ion” caută actori pentru un nou proiect!

Astfel, Ruxandra Ion, fondatoarea “TV & Film Academy by Ruxandra Ion” și a agenției de impresariat artistic “Act Smart House” organizează, pe 11 aprilie, de la orele 11:00, la sediul academiei din Str. Căderea Bastiliei nr.41, casting pentru un nou proiect!

La casting pot participa studentii si absolventii de actorie din toata tara, de la orice facultate de profil, fără limită de vârstă! De asemenea, la castingul organizat la sediul Tv & Film Academy by Ruxandra Ion, pe 11 aprilie, pot participa absolut toți cursanții academiei, indiferent de vârstă!

Absolvenții de actorie sau studenții la o facultate de profil care vor să participe la castingul organizat de Ruxandra Ion trebuie să trimită un CV și o poză reprezentativă (de book), până la data de 4 aprilie, pe adresa contact@academytv.ro

“Act Smart House”, compania care deține și “Tv & Film Academy by Ruxandra Ion” organizează acest casting pentru mai multe proiecte de film și televiziune.

2 Raspunsuri

  1. AS DORI SA COLABOREZ CU DVS VA TRIMIT UN CV PE EMAIL CU RESPECT RUXANDRA

  2. ma num eusebiu balan 2 ochi negri scrieti pe youtueb vezi poza clip sunt cantaret fosta actor papusar comedie .tf meu 0764701582 as dori sa colab cu institutia dv multumesc

Scrie un comentariu