Cele mai indragite staruri tv si cei mai talentati profesionisti TV sunt profesorii academiei Ruxandrei Ion

Ruxandra Ion, creatoarea telenovelei românești și a fenomenelor LaLa Band și Abracadabra, printre altele, a cooptat cele mai îndrăgite staruri tv si profesioniști de top din lumea televiziunii pentru a fi profesorii „TV & Film Academy by Ruxandra Ion”.

Academia de talente a Ruxandrei Ion, la care viitorii cursanți se vor putea înscrie începând cu 3 decembrie, completând formularul online de pe www.academytv.ro va include cursuri de actorie, regie si producție de TV și film, scenaristică, prezentator, dans, make-up și stil.

Ruxandra Ion va avea o echipă de profesioniști, alături de care le va oferi cursanților cele mai bune si profesioniste cursuri de profil existente, în acest moment, în România!

Astfel, cursurile de actorie vor avea ca profesori nume mari, de referință în peisajul artistic românesc actual, nume extrem de cunoscute si apreciate! Marian Râlea și Ioana Blaj sunt profesorii de actorie pentu grupa „Abracadabra”, (8-14 ani). Adolescenții vor avea ce deprinde despre actorie de la  Adela Popescu și Carmen Tănase, profesoarele grupei LaLa, (14-18 ani). Cei peste 18 ani vor învăța despre actorie de la nimeni alții decât Mircea Gheorghiu (Doctor în Teatru; conferentiar universitar, Catedra Arta Actorului – UNATC și care i-a avut elevi, printre alții, pe Maria Roman – locuieşte în Los Angeles, a absolvit Actors Studio şi joacă în „Made in Hollywood” alături de Woody Harrelson şi Charlize Theron; Alex Potoceanu – actor, joacă în „Way Back” alături de Ed Harris) și Mihai Brătilă (Lector Doctor la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale Bucureşti, Secţia Actorie; Doctor magna cum laudae).

Teo Trandafir va fi profesoara cursurilor de „Prezentator”, invitație primită de starul tv din partea lui Carmen Tănase, pe când aceasta se afla invitată în platoul emisiunii pe care Teo o prezintă. Teo Trandafir, pe lângă arhi-cunoscuta și apreciata carieră în tv, are și o bogată experiență în profesorat.

Cei care vor opta să urmeze cursurile de Regizor și Producător al „TV & Film Academy by Ruxandra Ion” vor putea învăța tainele meseriei de regizor și producător chiar de la fondatoarea școlii, Ruxandra Ion. De asemenea, aceste cursuri îi vor avea ca tutori pe talentații și premiații producători și regizori Alma Bacula (Bachelor of Arts, pe specializarea “Studii de film” de la una dintre școlile de film de top din SUA, Universitatea din California de Sud; master la  Institutul American de Film (AFI), cu specializarea in Productie. Din 2008 pana in prezent, Alma a produs sase filme, toate cu mare success de box-office), Ducu Ion (producătorul  a două lung-metraje, dintre care „Minte-mă frumos”, premiat cu un Gopo, două seriale și  cinci telenovele de succes, dar si emisiuni) și Alex Fotea (regizor de film, serial, teatru, documentare, cu o bogată și apreciată experiență în regia de ficțiune pentru tv, dintre care: „Pariu cu viața”, „Inimă de țigan”, „Regina”).

Alexia Țalavutis și Gabi Ciocan, doi dintre îndrăgiții componenți LaLa Band și actori ai serialului „Pariu cu viața”, ambii cu o vastă și premiată experiență în arta dansului se alătură și ei echipei de profesori ai Academiei Ruxandrei Ion, fiind cei care își vor iniția cursanții în tainele dansului.

Șeful catedrei de Scenaristică al Tv & Film Academy by Ruxandra Ion este Radu Grigore, profesionist desăvârșit care a urmat cursurile “University Of Southern California”, Los Angeles, unde a obtinut un MFA in Writing for Screen & Television

Site-ul Academiei, http://academytv.ro va fi lansat online miercuri, 27 noiembrie, iar pe acesta se vor putea găsi toate informațiile utile despre cursurile academiei, CV-urile profesorilor precum și detalii despre înscrieri.

Ruxandra Ion, el mai cunoscut, apreciat și premiat, la nivel național și internațional producător de ficțiune din România a conceput, împreună cu echipa de profesori ai academiei, cea mai profesionistă și modernă metodologie pentru cursanții școlii. Fiecare curs în parte este împărțit pe grupe de vârstă și este alcătuit din 2 module, fiecare modul având 3 luni. Primul modul va debuta la data de 3 februarie 2014, iar înscrierile încep la data de 3 decembrie 2013 si se incheie la data de 15 ianuarie 2014.

Nici un comentariu.

Scrie un comentariu