Crina Mardare se alatura echipei TV&Film Academy by Ruxandra Ion

Crina Mardare, împreună cu Scoala Crina Mardare Music Experience, se alătură echipei TV & Film Academy by Ruxandra Ion, ca profesor de canto în cadrul cursurilor de Actorie!

Crina Mardare, arhi-cunoscută pentru întreaga ei activitate muzicală, atât în țară, cât și peste hotare, are o bogată și mult-apreciată experiență ca profesoară de canto. Crina Mardare și “Școala Crina Mardare Music Experience” pregatesc, din punct de vedere vocal, cele mai bune voci ale României!

Crina Mardare este coach-ul vocal al tinerilor din LaLa Band. Printre artiștii care sunt pregătiți de ea se numără cele mai importante și de succes voci ale țării, printer care: Antonia, Alexandra Ungureanu, Smiley, Anda Adam, Anna Lesko, Calin Goia, Aurelian Temisan, Corina, CRBL, Giulia Anghelescu si multi, multi alții!

Ruxandra Ion, cel mai cunoscut, apreciat și premiat, la nivel național și internațional producător de ficțiune din România a conceput, împreună cu echipa de profesori ai academiei, o metodologie profesionistă și modernă pentru cursanții școlii.

Fiecare curs în parte este împărțit pe grupe de vârstă și este alcătuit din 2 module, fiecare modul având 3 luni. Primul modul va debuta la data de 3 februarie 2014, iar înscrierile au început, deja, pe www.academytv.ro si se incheie la data de 15 ianuarie 2014.

Inscrierile au inceput! Este considerat inscris cursantul care a trimis actele necesare si a achitat taxa cursului (minimum o luna din cele 3). Cine achita integral cursul beneficiaza de o reducere de 5% din suma neta! Pentru detalii si inscrieri: http://academytv.ro/ sau 0752.292.544 sau la sediul nostru din Str. Caderea Bastiliei nr. 41, Bucuresti.

Nici un comentariu.

Scrie un comentariu