CURSANTII POT PRIMI UN CONTRACT DE IMPRESARIERE!

Școala de talente deschisă de Ruxandra Ion la București, TV & Film Academy by Ruxandra Ion vine cu încă o noutate absolută, în acest domeniu, în România!

Cunoscută drept cea mai complexă și profesionistă școală de profil din acest moment, din țara noastră, datorită paletei de cursuri (actorie, regie și producție tv și film, scenaristică, prezentator TV, dans, make-up și stil), metodologiei, locației și profesorilor (Carmen Tănase, Teo Trandafir, Marian Râlea, Adela Popescu, Mircea Gheorghiu, Radu Grigore, Alma Bacula șamd), TV & Film Academy by Ruxandra Ion le va mai oferi o ocazie unică celor care se decid să urmeze cursurile școlii!

Astfel, cei mai buni cursanți ai școlii vor primi un contract de impresariere cu ACT SMART HOUSE SRL, firma de talent-management deschisă de Ruxandra Ion. Compania a semnat deja contracte de impresariere artistică cu artiști consacrați din România!

Astfel, pe lângă șansa de a învăța într-un mediu profesionist, de la adevărați profesioniști în televiziune, cursanții cei mai buni vor beneficia de o oportunitate unică de a fi impresariați de agentia Ruxandrei Ion și de a-și putea fructifica și implementa, profesional, talentul și deprinderile învățate în academie.

Înscrierile au început și se pot face atât online, pe site-ul academiei, www.academytv.ro, dar și la sediul din Str. Căderea Bastiliei nr. 41 (în perioada 20 decembrie- 6 ianuarie școala este închisă).

Nici un comentariu.

Scrie un comentariu