Dorian Popa este elev la cursurile de Prezentator

Dorian Popa, membrul trupei LaLa Band si unul dintre protagonistii noii productii marca MediaPro Pictures, “O noua viata”, s-a inscris, ca elev, astazi, pentru a urma cursurile de “Prezentator” ale TV & Film Academy by Ruxandra Ion! In formularul de inscriere, pe care l-a completat online, pe www.academytv.ro, iata care a fost motivatia lui Dorian pentru a urmacursurile scolii noastre:
“Vreau sa urmez cursurile de prezentator tv pentru ca este o latura a meseriei pe care o practic, inspre care as vrea sa ma indrept, imbogatindu-mi paleta de cunostinte, astfel incat sa o pot profesa la perfectie. De asemenea, sunt de parere ca Teo Trandafir este persoana de la care as putea invata cel mai bine tot ceea ce este necesar pentru a fi un prezentator/moderator de exceptie!”

Cat despre asteptarile pe care le are de la cursul ales, Dorian declara: “Ma astept ca aceste cursuri sa imi aseze cunostintele deja dobandite si sa ma defineasca mult mai bine in tot ceea ce tine de prezentare de evenimente si emisiuni.”

NU UITATI! Inscrierile au inceput! Va asteptam la sediul nostru din str. Caderea Bastiliei nr. 41 sau puteti completa formularul online de pe www.academytv.ro (inscrierea online este validata in momentul achitarii taxei).

Cei care platesc integral contravaloarea aferenta taxei primului modul (3 luni), beneficiaza de o reducere de 5 %!

DREAM! ACT! LIVE!

1 Raspuns

  1. si mie miar placea sa joc in film cu actori mei preferati ma numesc soos andreea

Scrie un comentariu