IEPURASUL VINE CU O SUPER PROMOTIE

Cu ocazia Paștelui, Tv & Film Academy by Ruxandra Ion vine cu o promoție unică pentru Cursurile de Prezentator Tv!

Astfel, cei care se înscriu până de Paște, completând formularul existent pe www.academytv.ro și achită taxa, beneficiază de o reducere de 20% pentru cursurile de prezentator TV, cursuri susținute de Teo Trandafir.

Tv & Film Academy by Ruxandra Ion, cea mai complexă școală de actorie, prezentator tv, producție, regie și scenaristică din România și-a deschis porțile în luna februarie a acestui an pentru prima serie de cursanți. În luna mai debutează o nouă serie de cursuri, locurile fiind ocupate, în cea mai mare parte, încă de la începutul lunii martie, de când au început înscrierile!

Cursurile pentru prima serie sunt pe final, cursanții primului modul deja înscriiindu-se la cel de-al doilea modul pentru cursurile pe care le urmează. Ruxandra Ion alături de echipa sa de profesori, profesioniști de top din lumea televiziunii și cinematografiei românești, oferă cursanților cele mai bune si profesioniste cursuri de profil existente, în acest moment, în România, cursuri bazate, în primul rând, pe practica elementelor teoretice de bază!

Cursurile se desfășoară de două ori pe săptămână, fiecare curs având o durată de două ore, un modul desfășurându-se pe o perioadă de 2 luni;

Nici un comentariu.

Scrie un comentariu