ILIE DUMITRESCU, ELEV AL “TV & FILM ACADEMY BY RUXANDRA ION”

Ilie Dumitrescu, fostul jucator al echipei naționale de fotbal a României și unul dintre cei mai buni fotbaliști români, și-a înscris fiul, care îi poartă numele,  la “Tv & Film Academy by Ruxandra Ion”.

Ilie Dumitrescu Jr, în vârstă de 16 ani, și-a dorit foarte mult să urmeze cursurile de actorie ale școlii Ruxandrei Ion. Astfel, Ilie Jr le va avea ca profesoare pe Carmen Tănase și Adela Popescu, de la care va putea învăța tainele acestei meserii. Juniorul va fi cursant al grupei “LaLa”, grupa de actorie pentru 14-18 ani.

Sâmbăta aceasta a avut loc, la sediul academiei, un meet & greet, prima întâlnire între profesori și cursanți, înainte de începerea cursurilor. Profesorii și-au cunoscut, astfel, viitorii elevi și li s-au prezentat, acestora, structura cursurilor.

Tv & Film Academy by Ruxandra Ion, cea mai complexă școală de actorie, regie, producție, scenaristică, dans și stil & make-up din România își va deschide porțile, pentru prima serie de cursanți, la 3 februarie! Pentru primele grupe mai sunt disponibile doar cateva locuri, la o parte din sectiuni și, în paralel, înscrierile continuă și pentru celelalte serii de cursanți. În cadrul primului modul, toți cursanții își vor putea vedea munca pe canalul de YouTube al Academiei.

Cursurile special concepute de TV & Film Academy by Ruxandra Ion împreună cu toți profesorii Academiei vor combina teoria cu multe aplicații practice și se vor axa și pe îmbogățirea culturii generale, cu referințe din istoria literaturii universale și cinematografie.

Înscrierile continuă și după data de 3 februarie, când se vor alcătui noi serii de grupe de cursanți; ele se pot face la sediul Tv & Film Academy by Ruxandra Ion din str. Căderea Bastiliei nr.41 și pe site-ul academiei, www.academytv.ro

 

Nici un comentariu.

Scrie un comentariu