IN MEMORIAM GHEORGHE DINICA

TV & Film Academy by Ruxandra Ion, cea mai completă școală de talente existentă, la această oră, în România și care își va deschide porțile pentru cursanții ei, pe 3 februarie 2014, aduce un omagiu marelui și regretatului maestru Gheorghe Dinică!

Ruxandra Ion, fondatoarea academiei, a primit acordul Gabrielei Dinică, văduva marelui actor, de a numi una dintre aulele școlii “Gheorghe Dinică”, în memoria acestuia. Aula “Gheorghe Dinică” va găzdui, începând de la anul, cursurile de actorie pentru grupa de vârstă 18 ani+.

În sala “Abracadabra”, Marian Râlea și Ioana Blaj vor ține cursurile de actorie pentru elevii grupei 8-14 ani, iar sala “Act Smart House” va întâmpina cursanții de producție, regie dar și pe cei de scenaristică.

După un concept inovator pentru România și cu o metodologie modernă, TV & Film Academy by Ruxandra Ion își desfășoară activitatea într-un spațiu amplu, luminos și prietenos, extrem de propice, atât pentru cursanți, cât și pentru profesori.

Înscrierile au început, atât pe site-ul academiei, www.academytv.ro, cât și la sediul din Str. Căderea Bastiliei nr. 41. În perioada 20 decembrie- 6 ianuarie, înscrierile se vor putea face exclusiv online, sediul fiind închis pe perioada Sărbătorilor de iarnă.

Nici un comentariu.

Scrie un comentariu