MARIN MORARU, BEBE COTIMANIS SI ELVIRA DEATCU SE ALATURA “TV & FILM ACADEMY BY RUXANDRA ION”

Marin Moraru, Bebe Cotimanis și Elvira Deatcu se alătură academiei de talente deschisă de Ruxandra Ion la București, “Tv & Film Academy by Ruxandra Ion”.

Astfel, cei care vor urma cursurile de Producție si Regie ale “Tv & Film Academy by Ruxandra Ion”, împreună cu cursanții de la actorie, vor avea șansa unică de a lucra, în cadrul orelor de curs, alături de marii actori ai cinematografiei și teatrului românesc!

Pe lângă Marin Moraru, Bebe Cotimanis și Elvira Deatcu cursanții de la Producție și Regie vor lucra nu numai cu colegii lor de la Actorie, ci și cu mari actori consacrați, printre care: Carmen Tănase, Bogdan Albulescu, Marian Râlea, Adela Popescu și Ioana Blaj.

Conceput și dezvoltat pe baza unei metodologii moderne și performante, cursul de Producție și Regie al TV & Film Academy by Ruxandra Ion va fi implementat printr-un plan de învățare și aprofundare bazat atât pe teorie, dar mai ales pe practică.

Cursul de Regie va cuprinde noțiuni teoretice fundamentale despre “ce înseamnă să fii regizor de film și televiziune”, apropierea de poveste (scenariu film/serial tv), unde, pe lângă partea teoretică, se va face și practică aplicată pe povești cinematografice. De asemenea, cursurile vor include și elemente despre cum se pot găsi și cum te poți apropia de povestea pe care vrei să o transpui în imagini, cum să lucrezi cu actorul, încă de la faza de casting (ore la care vor participa și cursanții de la actorie), noțiuni despre pitch si importanța acestuia.

Pentru Producție, cursanții vor înțelege rolul producătorului, de unde vin poveștile, modalități de finanțare pentru un film/serial, ce se întâmplă în pre-producție, prima zi de filmare și cum stai în program pentru a termina în timp util, dar și ce se întâmplă în post-producție.

Profesorii și trainerii academiei îi vor instrui pe cursanți, în orele comune concepute pentru cei de la Actorie și Producție și Regie, în tehnicile de lucru cu actorul, de la faza de casting, până la stadiul de “Motor și acțiune!”. Nu se va omite nici partea de construcție de scenarii, cel mai important detaliu în construirea poveștii.

“TV & Film Academy by Ruxandra Ion” le va pune la dispoziție cursanților si o vizită într-un platou de filmare, pentru ca aceștia să poată avea un contact direct, lucru absolut obligatoriu pentru cei ce-și doresc să profeseze și să se perfecționeze în arta miraculoasă a filmului și televiziunii. La încheierea primului modul, fiecare cursant va realiza un short movie sau un videoclip. Cele mai bune vor fi înscrise în festivalurile indie de profil!

De luni, 20 ianuarie, până miercuri, 22 ianuarie, TV & Film Academy by Ruxandra Ion va acorda un discount de 50% persoanelor cu vîrsta între 18- 29 ani care își doresc să participle la cursurile de Producție, Regie, Scenaristică și care vin să se înscrie la sediul din str. Căderea Bastiliei nr. 41.
Pentru detalii suplimentare: www.academytv.ro

elvira-deatcu-862520lcarmen-tanase-si-bebe-cotimanis-joaca-din-nou-impreuna-in-telenovela-o-noua-viata

2 Raspunsuri

  1. Am o pustoaica de 12 ani si ar dori sa ia contact cu viata de actor. Ar dori sa stie exact ce inseamna, ce implica mai exact de la profesionisti. Ea a mai cochetat facand niste cursuri de actorie, avand si o diploma de apsolvire semnata chiar de marea actrita Stela Popescu, ba chiar a jucat si intr-un film de scurt metraj. Am retraso crezand ca este o pierdere de timp.

    • admin

      Doriti sa o inscrieti la cursurile noastre si aveti nevoie de mai multe detalii?

Scrie un comentariu