PESTE 300 DE ACTORI AU LUAT CU ASALT SEDIUL TV&FILM ACADEMY BY RUXANDRA ION

“Act Smart House”, compania care deține și “TV&Film Academy by Ruxandra Ion” va începe să producă pentru micul și marele ecran din România proiecte ambițioase, fiind, acum, în căutare de noi talente!

Astfel, Ruxandra Ion, fondatoarea “TV & Film Academy by Ruxandra Ion” și a agenției de impresariat artistic “Act Smart House” a organizat, astăzi, 11 aprilie, un casting la sediul TV & Film Academy by Ruxandra Ion. Castingul s-a adresat absolvenților și studenților facultăților de actorie din toată țara.

La casting s-au înscris peste 300 de actori, din toată țara! Aceștia au luat, efectiv, cu asalt, sediul academiei, încă de la primele ore ale dimineții. Spațiosul sediu TV & Film Academy by Ruxandra Ion a devenit neîncăpător, mulți dintre participanți trebuind să stea la coada formată, până în curte. Pe lângă cei 300 de actori înscriși, la academia și-au făcut apariția și mulți adolescenți de liceu doritori să participe și să joace în viitoarele proiecte ale Act Smart House. Din păcate, aceștia nu au putut participa la casting, neîntrunind condițiile, dar au fost înscriși în baza de casting, pentru viitoarele proiecte.

Castingul este în plină desfășurare, la acesta participând și actori extrem de cunoscuți din lumea televiziunii și filmului românesc. Cei care vor fi aleși vor juca în proiectele pe care le are în pre-producție Ruxandra Ion, cel mai cunoscut și apreciat producător de ficțiune de tv din România.

Nici un comentariu.

Scrie un comentariu