Rapha Tudor s-a inscris la cursurile de Productie si Regie

Rapha Tudor, membru al trupei LaLa Band si unul dintre personajele proiectului “O noua viata”, s-a inscris, ca elev, la cursurile de “Productie si Regie” ale TV & Film Academy by Ruxandra Ion! In formularul pe care Rapha l-a completat online, pe www. academytv.ro/inscriere/, Rapha a motivat alegerea facuta, aceea de a urma cursurile scolii noastre, astfel:

“Este implinirea unui vis de-al meu sa intru la o astfel de scoala. Anul viitor, in vara, ar fi urmat sa fac si acest pas, dar se pare ca a venit mai devreme momentul, datorita Ruxandrei Ion care, din punctul meu de vedere, a transformat filmul in realitate.”

La aceste cursuri, Rapha va invata de la oameni profesionisti cu care lucreaza de 3 ani. “Faptul ca o sa invat in continuare de la oameni foarte buni din echipa cu care lucrez de 3 ani este de-ajuns pentru mine sa am certitudinea ca va fi o experienta frumoasa si roditoare”, declara Rapha Tudor.

NU UITATI! Inscrierile au inceput! Va asteptam la sediul nostru din str. Caderea Bastiliei nr. 41 sau, puteti completa formularul online de pe www.academytv.ro (inscrierea online este validata in momentul achitarii taxei).

Cei care platesc integral contravaloarea aferenta taxei primului modul (3 luni), beneficiaza de o reducere de 5 %!

DREAM! ACT! LIVE!

1 Raspuns

  1. I LOVE LALA!

Scrie un comentariu