RUXANDRA ION A INCEPUT LUCRUL LA UN NOU PROIECT DE FICTIUNE

• Cei mai buni cursanți de la Tv & Film Academy by Ruxandra Ion vor face parte din noul proiect

• “În momentul acesta, suntem în dezvoltare cu 8 proiecte de toate genurile. De la film la serial, de la serial cu 22-24 episoade pe sezon, la prime-time long-running series. Vom anunța și vom organiza, periodic, castinguri, pentru toate aceste proiecte, pentru a putea alege, astfel, distribuțiile, pentru fiecare în parte.” Ruxandra Ion

Vinerea trecută, Ruxandra Ion, cel mai cunoscut și apreciat producător de ficțiune pentru tv din România a organizat un casting pentru un nou proiect de ficțiune pe care îl va produce prin Act Smart Film Production.

La castingul organizat la sediul Tv & Film Academy by Ruxandra Ion au venit peste 300 de actori, de toate vârstele. Au ținut să participe și actori foarte cunoscuți din lumea teatrului și filmului românesc, actori care au venit, cu această ocazie, pentru prima dată la un casting organizat de Ruxandra Ion. Acest lucru a însemnat recunoașterea și încrederea acordată, din partea breslei, pentru o companie de producție nou-înființată. Este, în același timp, atestarea faptului că schimbările produse pe piața tv din România, din ultima perioadă, sunt un semn bun și producția de televiziune și cinematografie din România merge înainte, într-o formă diferită de cea în care a mers până acum.

Câțiva dintre cursanții de la Actorie de la TV & Film Academy by Ruxandra Ion, cei mai talentați dintre ei, au fost selectați, în urma castingului, pentru acest proiect. Imediat după Paște, Act Smart Film Production va organiza un re-call, pentru actorii care au trecut, la casting, în faza finală, în acest sens definitivându-se fiecare actor și rol în parte. În urma unei zile de casting extrem de lungi, Ruxandra Ion și echipa ei de producție au ales un short-list de actori care vor juca în viitorul proiect de ficțiune, proiect care va fi produs anul acesta.

Și asta nu este tot! Câțiva dintre cursanții TV & Film Academy de la cursurile de Producție, Regie și Scenaristică, care au dovedit reale calități de-a lungul cursurilor și în proiectul de final de modul (producția, regia unui scurt-metraj), vor fi cooptați în echipa de producție a Act Smart Film Production și vor începe, astfel, în curând, lucrul la noul proiect de ficțiune al companiei conduse de Ruxandra Ion.

“Sunt extrem de onorată și fericită pentru faptul că la acest casting au participat atât de mulți actori, veniți din toată țara! A fost, poate, unul dintre cele mai dificile castinguri de până acum! Au venit actori extrem de talentați, dar, din păcate, doar câțiva dintre ei se potrivesc pe rolurile pe care le căutăm acum. După Paști vom organiza un re-call, pentru a face selecția finală. În noul proiect pe care îl voi produce împreună cu echipa mea, vor fi implicați și cei mai buni cursanți ai TV & Film Academy by Ruxandra Ion, fie ca actori, fie în echipa de producție. În momentul acesta, suntem în dezvoltare cu 8 proiecte de toate genurile. De la film la serial, de la serial cu 22-24 episoade pe sezon la prime-time long running-series. Vom organiza, periodic, castinguri, pentru toate aceste proiecte, pentru a alege distribuțiile, pentru fiecare proiect în parte.” declară Ruxandra Ion, fondatoarea Act Smart House, compania care deține Act Smart Film Production și TV & Film Academy by Ruxandra Ion.

1 Raspuns

  1. vrau sa ma inscriu si eu pana cand se fac casting si unde am 14 ani

Scrie un comentariu