Ruxandra Ion isi deschide scoala de actorie

Ruxandra Ion, „mama telenovelei românești”, creatoarea fenomenelor LaLa Band, Abracadabra si a celor mai de succes telenovele românești („Numai iubirea”, „Lacrimi de iubire”, „Inimă de țigan”, „Regina”, „Pariu cu viața”, printre altele) își va deschide o școală de actorie si Productie de fictiune „TV & Film Academy by Ruxandra Ion”.

Școala Ruxandrei Ion își va deschide porțile în luna ianuarie 2014, într-o locație centrală din București. Academia de talente a Ruxandrei Ion va include cursuri de actorie, regie si producție de TV și film, scenaristică, prezentator TV, dans, make-up și stil. Școala se adresează tuturor celor care au veleități artistice, minim 8 ani și care vor sa învețe de la adevărați profesioniști să fie cei mai buni.

Bazându-se pe experiența sa în producția de filme și seriale românești de succes, Ruxandra Ion își propune să creeze cea mai recunoscută si respectată școală de actorie și producție din România: TV & Film Academy by Ruxandra Ion. Mizând pe implicarea unor profesori apreciati și a unor actori consacrati, Academia oferă cursanților o experiență unică și servicii premium în domeniul actoriei și producției de ficțiune.

TV & Film Academy by Ruxandra Ion este prima școală din România care oferă un pachet complex de cursuri pentru cei pasionați de actorie, dans sau producție, regie, scenaristică de televiziune și cinema dar și pentru cei ce vor să învețe de la profesioniști despre stil & make-up.

Ruxandra Ion, el mai cunoscut, apreciat și premiat, la nivel național și internațional producător de ficțiune din România a conceput, împreună cu echipa de profesori ai academiei, cea mai profesionistă și modernă metodologie pentru cursanții școlii. Fiecare curs în parte este împărțit pe grupe de vârstă și este alcătuit din 2 module, fiecare modul având 3 luni. Primul modul va începe la data de 3 februarie 2014, iar înscrierile încep la data de 1 decembrie 2013 si se incheie la data de 15 ianuarie 2014.

Profesorii TV & Film Academy by Ruxandra Ion sunt nume extrem de cunoscute și apreciate din lumea TV din România.

Ruxandra Ion: “Am simțit că este momentul să fac ceva pentru tinerii români care isi doresc sa intre in lumea de vis a televiziunii si filmului. De cand cu fenomenul Lala Band am fost intrebata de sute de tineri unde pot sa se pregateasca. Impreuna cu echipa mea, in cei 10 ani care se implinesc de la lansarea primei telenovele romanesti am pregatit multi tineri care sunt acum adevarati profesionisti, vedete apreciate .Este randul lor sa impartaseasca experienta dobandita pe platouri.”

3 Raspunsuri

  1. admin

    Bafta multa!

  2. bafta ! este important ca intalnirea dintre tineri si echipa dumneavostra sa ii determine sa se cunoasca mai bine si sa isi formuleze propriile grile valorice pe baza unor opinii si experiente oferite de profesionisti

  3. Un proiect foarte interesant,însa mult prea scump…

Scrie un comentariu