AM DAT STARTUL ÎNSCRIERILOR PENTRU SERIA A 2-A DE CURSANTI

În data de 1 martie încep înscrierile pentru cea de-a doua serie de cursanți ai TV & Film Academy by Ruxandra, cea mai complexă școală de actorie, prezentator TV, producție, regie și scenaristică existentă la ora aceasta în România.

Academia, care poartă semnătura Ruxandrei Ion, cel mai recunoscut și apreciat producător de ficțiune pentru TV din România, creatoarea telenovelei românești și a fenomenelor LaLa Band și Abracadabra, printre altele, și-a deschis porțile pentru prima serie de cursanți la data de 3 februarie a acestui an.

Cursurile pentru prima serie sunt în plină desfășurare, cursanții primului modul deja înscriiindu-se la cel de-al doilea modul pentru cursurile pe care le urmează. Ruxandra Ion alături de echipa sa de profesori, profesioniști de top din lumea televiziunii și cinematografiei românești, oferă cursanților cele mai bune si profesioniste cursuri de profil existente, în acest moment, în România, cursuri bazate, în primul rând, pe practica elementelor teoretice de bază!

Tv & Film Academy by Ruxandra desfășoară cursuri de actorie, structurate pe 3 grupe, în funcție de vârstă: grupa „Abracadabra” (8-14 ani), avându-i ca profesori pe Marian Râlea și Ioana Blaj; grupa „LaLa” (14-18 ani), sub îndrumarea lui Carmen Tănase și a Adelei Popescu și grupa „Gheorghe Dinică” (18 ani+), al cărui profesori sunt Mircea Gheorghiu (Doctor în Teatru; i-a avut elevi, printre alții, pe Maria Roman – locuieşte în Los Angeles, a absolvit Actors Studio şi joacă în „Made in Hollywood” alături de Woody Harrelson şi Charlize Theron; Alex Potoceanu – actor, joacă în „Way Back” alături de Ed Harris) și Mihai Brătilă (Lector Doctor la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale Bucureşti, Secţia Actorie; Doctor magna cum laudae).

Teo Trandafir, cel mai apreciat și longeviv prezentator TV de sex feminin din România, cu o bogată experiență în profesorat, este cea care le predă elevilor ei de la Tv & Film Academy by Ruxandra Ion cursurile de prezentator tv.

Academia oferă și cursuri de Regie, Producție și Scenaristică de Tv și Film, bazându-se pe o echipă de profesori de top, profesioniști recunoscuți și apreciați atât în țară, cât și în străinătate: Ruxandra Ion, Alma Bacula, Ducu Ion, Alex Fotea și Radu Grigore.

În plus, Tv & Film Academy by Ruxandra Ion oferă, și în continuare, cursuri de dans (profesori Alexia Țalavutis și Gaby Ciocan) dar și cursuri de stil & make-up, ai căror profesori sunt Radu Mada și Corina Hera.

Înscrierile pentru cea dea doua serie de cursanți ai TV & Film Academy by Ruxandra Ion se pot face, începând din 1 martie, completând formularul online de pe www.academytv.ro dar și la sediul din Str. Căderea Bastiliei 41.

Cursurile se desfășoară de două ori pe săptămână, fiecare curs având o durată de două ore, un modul desfășurându-se pe o perioadă de 3 luni; detalii adiționale despre cursurile TV & Film Academy se pot găsi pe www.academytv.ro.

Nici un comentariu.

Scrie un comentariu