SUPER PROMOTIE LA CURSURILE “TV & FILM ACADEMY BY RUXANDRA ION”!

Pentru toți cei care doresc să vină la cea mai bună școală de actorie, producție, regie, scenaristică și Tv hosting, Tv & Film Academy by Ruxandra Ion vine cu o promoție unică, de 25%, pentru toate cursurile academiei și cu o foarte bună facilitate de plată!

În luna mai a acestui an debutează o nouă serie de cursuri la TV & Film Academy by Ruxandra Ion. Deschisă în luna februarie a acestui an, academia de talente a Ruxandrei Ion s-a bucurat de un număr foarte mare de cursanți, veniți să învețe de la profesioniști de top despre actorie, Tv hosting, producție, regie și scenaristică. Parte dintre cursanții primei serii vor trece, în urma unui examen, în modulul doi și, în paralel, se va începe primul modul pentru o nouă serie de cursanți, din luna mai.

Mulți dintre cursanții care termină, luna aceasta, unul dintre cursurile alese în luna februarie la TV & Film Academy by Ruxandra Ion, au ales să continue și din mai, înscriindu-se la un alt curs al academiei, altul decât cel pe care tocmai îl termină, ei fiind extrem de încântați de cum îi ajută, la nivel personal și profesional, aceste cursuri.

Există foarte multe cereri de înscriere pentru luna mai, locurile fiind, deja, ocupate, în mare proporție. Pentru cei care își doresc să urmeze cele mai bune cursuri exsitente, la ora actuală, de actorie, producție, regie, scenaristică, Tv & Film Academy by Ruxandra Ion vine în sprijinul acestora, oferind o reducere de 25% pentru cei care se înscriu până pe 30 aprilie! Și asta nu este tot! Viitorii cursanți beneficiază de o facilitate de plată extrem de bună! Ei pot achita taxa în trei rate (un avans în luna aprilie și restul în mai și iunie).

Astfel, cei care se înscriu până pe 30 aprilie, completând formularul existent pe www.academytv.ro sau vin la sediul academiei din Căderea Bastiliei 41, beneficiază de o reducere de 25% pentru cursurile de Actorie, Prezentator, Producție, Regie și Scenaristică și de o facilitate de plată a taxei în 3 rate!

Cursurile se desfășoară de două ori pe săptămână, fiecare curs având o durată de două ore, un modul desfășurându-se pe o perioadă de 2 luni; detalii adiționale despre cursurile Tv & Film Academy se pot găsi pe www.academytv.ro.

Tv & Film Academy by Ruxandra desfășoară cursuri de actorie, structurate pe 3 grupe, în funcție de vârstă: grupa „Abracadabra” (8-14 ani), avându-i ca profesori pe Marian Râlea și Ioana Blaj; grupa „LaLa” (14-18 ani), sub îndrumarea lui Carmen Tănase și a Adelei Popescu și grupa „Gheorghe Dinică” (18 ani+), al cărui profesori sunt Mircea Gheorghiu (Doctor în Teatru; i-a avut elevi, printre alții, pe Maria Roman – locuieşte în Los Angeles, a absolvit Actors Studio şi joacă în „Made in Hollywood” alături de Woody Harrelson şi Charlize Theron; Alex Potoceanu – actor, joacă în „Way Back” alături de Ed Harris) și Mihai Brătilă (Lector Doctor la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale Bucureşti, Secţia Actorie; Doctor magna cum laudae).
Teo Trandafir, cel mai apreciat și longeviv prezentator TV de sex feminin din România, cu o bogată experiență în profesorat, este cea care le predă elevilor ei de la Tv & Film Academy by Ruxandra Ion cursurile de prezentator tv.
Academia oferă și cursuri de Regie, Producție și Scenaristică de Tv și Film, bazându-se pe o echipă de profesori de top, profesioniști recunoscuți și apreciați atât în țară, cât și în străinătate: Ruxandra Ion, Alma Bacula, Ducu Ion, Alex Fotea și Radu Grigore.

1 Raspuns

  1. Eu mi-as dori tare mult sa dau la aceste cursuri am 16 ani si am o voce foarte buna dar nu am posibilitate si chiar visam sa am un viitor frumos!!

Scrie un comentariu