TV & FILM ACADEMY BY RUXANDRA ION INCHEIE CU SUCCES PRIMA SERIE DE CURSURI

Cei mai buni cursanți ai academiei au deja șansa să profeseze.

Cea mai modernă și eficientă școală de actorie, prezentator tv, producție, regie și scenaristică din România, “Tv & Film Academy by Ruxandra Ion”, inaugurată în luna februarie a acestui an, încheie, zilele acestea, primul modul de cursuri pe care l-a urmat, pe parcursul a 3 luni, prima serie de cursanți ai academiei.

Pe lângă acumularea de cunoștințe și punerea lor în practică, cei mai buni cursanți ai „TV & Film Academy by Ruxandra Ion” au șansa și de a profesa. Astfel, trei dintre cursanții de la Producție, Regie și Scenaristică au fost co-optați în echipa de producție „Act Smart Film Production”, compania de producție a Ruxandrei Ion care are, la acest moment, 8 proiecte de tv și film în dezvoltare! În plus, în timpul primului modul, cursanții de la actorie au participat la castinguri, mulți dintre ei având deja ocazia să joace în scurt-metrajele realizate de colegii lor de la Producție, Regie și Scenaristică.

În paralel, prin „Act Smart House”, compania de casting, impresariere și talent management a Ruxandrei Ion, cursanții de la actorie au susținut castinguri pentru reclame de produs, iar una dintre dintre aceștia a și filmat, deja, un spot video pentru o prestigioasă companie, spot ce va apărea în curând la tv.

Pe parcursul celor trei luni, cursanții au avut ocazia să învețe și să pună în practică lucrurile deprinse de la cei mai buni și apreciați specialiști în domeniu (Marian Râlea și Ioana Blaj- actorie, grupa 8-14 ani, “Abracadabra”; Carmen Tănase și Adela Popescu- actorie, grupa 14-18 ani, “LaLa”; Mircea Gheorghiu și Mihai Brătilă- actorie, grupa 18 ani+, “Gheorghe Dinică”; Teo Trandafir- prezentator; Ruxandra Ion, Alma Bacula, Iulia Rugină, Ducu Ion, Alex Fotea și Radu Grigore- producție, regie și scenaristică) și nu numai! Cei mai buni dintre ei vor urma modulul 2, după ce vor trece examenul de final de modul 1.

Cursanții de la Producție, Regie și Scenaristică au avut de scris, produs și realizat, la finalul primului modul, un scurt-metraj. Cele mai bune vor fi făcute publice iar cei care au dovedit reale calități, pe lângă faptul că vor trece în modulul doi, vor începe să lucreze în echipa de producție a Ruxandrei Ion.

Luni, 5 mai, cursanții de la Producție, Regie și Scenaristică vor primi diplomele de absolvire a primului modul iar marți, 6 mai, cursanții de la Actorie, grupa „Gheorghe Dinică” vor susține examenul de absolvire constând în interpretarea unor scene din filme de referință în arta actorului.

De miercuri, 7 mai, începe modulul doi pentru absolvenții de la Actorie ai grupelor „Abracadabra” (8-14 ani) și „LaLa” (14-18 ani) iar joi, 8 mai, fiind rândul grupei „Gheorghe Dinică” de a începe modulul doi.

La jumătatea lunii mai va începe o nouă serie de cursuri „Tv & Film Academy” iar cei care se înscriu până pe data de 9 mai, beneficiază de o reducere de 25% la prețul taxei de școlarizare.

Ruxandra Ion alături de echipa sa de profesori, profesioniști de top din lumea televiziunii și cinematografiei românești, oferă cursanților cele mai bune si profesioniste cursuri de profil existente, în acest moment, în România, cursuri bazate, în primul rând, pe practica elementelor teoretice de bază!

Înscrierile pentru cea dea doua serie de cursanți ai Tv & Film Academy by Ruxandra Ion se pot face completând formularul online de pe www.academytv.ro dar și la sediul din Str. Căderea Bastiliei 41.

Cursurile se desfășoară de două ori pe săptămână, fiecare curs având o durată de două ore, un modul desfășurându-se pe o perioadă de 3 luni.

Nici un comentariu.

Scrie un comentariu