WORKSHOP-URI TV&FILM ACADEMY BY RUXANDRA ION

Cunoscută drept cea mai complexă și profesionistă școală de profil din acest moment, din țara noastră, datorită paletei de cursuri (actorie, regie și producție tv și film, scenaristică, prezentator TV, dans, make-up și stil), metodologiei, locației și profesorilor (Carmen Tănase, Teo Trandafir, Marian Râlea, Adela Popescu, Mircea Gheorghiu, Radu Grigore, Alma Bacula șamd), TV & Film Academy by Ruxandra Ion va organiza și o serie de workshopuri tematice.

Marea noutate este cooptarea unui alt nume greu în producția de film și serial din România! Andrei Boncea se alătură și el echipei de profesori TV & Film Academy by Ruxandra Ion, susținând workshopul “My Art is Entertainment”. Workshopul este unul de creație și dezvoltare pentru cinema și televiziune și este o ocazie unică pentru oricine de a învăța direct de la Andrei Boncea.

Pe partea de actorie, pentru copiii până în 14 ani, Marian Râlea și Ioana Blaj vor susține un workshop intitulat “Făt-Frumos și Ileana Cosânzeana, Romeo și Julieta, Flynn și Rapunzel poți fi chiar tu!” Workshopul este menit, prin activități creative orientate vârstei lor, să le stimuleze copiilor capacitatea de comunicare, interacțiune, sa își dezvolte expresivitatea, dezinvoltura si abilitatea de a lucra în echipă.
“Romeo și Julieta, Tarzan și Jane, Edward și Bella, Monica și Dănuț, Felix și Otilia” este un workshop de actorie dedicat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14-18 ani care, pe lângă dezvoltarea abilităților de comunicare, expresivitate și actorie, le va lărgi cursanților orizonturile, printr-o incursiune și în literatura românească și universală. Workshopul va fi susținut de Carmen Tănase și Adela Popescu.
Radu Grigore și Mircea Gheorghiu îi vor purta pe cei peste 18 ani în lumea lui “Romeo și Julieta, Doamna T și Ted Vasilescu și Bonnie și Clyde”. În timpul workshopului, cursanții vor intra în pielea personajelor pe care le vor interpreta și se vor realiza filmulețe, pe care, ulterior, le va vedea toată lumea pe YouTube.

Ruxandra Ion împreună cu Iulia Rugină, vor susține un workshop de “Cultură cinematografică”, menit să îmbogățească cultura cinematografică a cursanților academiei și de a putea privi și evalua, altfel, ca un profesionist, un film de ficțiune. Tot Ruxandra Ion va susține și un workshop intitulat “Created by”, un workshop care combină producția cu scenaristica, cu dezvoltarea unui concept și al unei idei de proiect de ficțiune și implementarea acestuia. Este un workshop complex și extrem de necesar creativilor.

Crina Mardare, cel mai bun profesor de canto din România, va organiza, în cadrul academiei Ruxandrei Ion un workshop de canto, prin care va împărtăși din experiența unei cariere excepționale în domeniu și, în același timp, va căuta să descopere noi talente pe care să le pregătească pentru a deveni marii cântăreți de mâine.

Victoria Bucun, “Vica”, coregrafa cea mai apreciată de la “Dansez pentru tine”, dar și cea care a semnat toate coregrafiile LaLa Band, atât din serial, cât și din concerte, va susține un workshop de dans contemporan, prin care îi va învăța pe cursanți cum să-și exprime sentimentele prin dans, cum să creezi emoții, cum să-ți lucrezi corpul și trăirile.

O altă noutate absolută pentru școlile de profil din România va fi workshopul de “Montaj și efecte speciale”, susținut de doi profesioniști în domeniu, Mihai Mitici și Alex Ciocan, prin care cursanții vor avea ocazia să înțeleagă cum se fac efectele speciale (atât la filmele de referință, cât și la serialele românești); cei care au ca pasiune crearea de filmulețe pentru YouTube și nu numai vor putea învăța tainele montajului și ale creării efectelor speciale.

“Regie de clipuri” este un alt workshop inovator marca “TV & Film Academy by Ruxandra Ion”, ce va fi susținut de Alex Fotea și Liviu Neagoe. Astfel, visul va deveni realitate pentru cei cărora le place să facă videoclipuri pe YouTube și vor să o facă, de acum, la un al nivel!

Dorian Popa și Radu Mada vor susține workshopul “Vreau să arăt ca un star”, un workshop de styling, nutriție, prin care cei care îl vor urma vor învăța, de la A la Z, cum să arate și să se poarte, în public, ca un artist.

Înscrierile se pot face atât online, pe site-ul academiei, www.academytv.ro, dar și la sediul din Str. Căderea Bastiliei nr. 41.

6 Raspunsuri

 1. ma numesc Darau Alexia am 11 ani si as dori sa fac cursuri de actorie locuiesc in almas jud. arad
  va rog sa imi raspundeti la mesaj ……
  Multumesc …..

  • admin

   Ne bucuram ca va intereseaza cursurile de actorie. Detaliile despre aceste cursuri le gasiti pe site sau puteti suna la numarul de telefon 031.101.30.10. La ce intrebare ar trebui sa raspundem?

 2. mai multe detalii despre acest worksjop aveti?
  cand se desfasoara? cat costa?

  multumesc, mult succes!

  • admin

   Vom reveni in curand cu aceste detalii. Multumim! O zi frumoasa!

 3. Ce pret are fiecare workshop?

  • admin

   Le vom stabili in curand si le vom afisa pe site.

Scrie un comentariu