INCEPAND CU LUNA AUGUST, ALEXIA TALAVUTIS DA STARTUL CURSURILOR DE DANS

Alexia Talavutis ii va introduce pe cursanti in lumea fascinanta a dansului, le va ghida emotiile in pasi de Samba, Salsa, Merengue, Tango, Vals Vienez, Dans Modern sau Contemporan, in cadrul cursului de dans care va debuta in luna august la TV & Film Academy by Ruxandra Ion.

Obiectivele Cursului de Dans sustinut de Alexia Talavutis la TV & Film Academy by Ruxandra Ion sunt formarea, exersarea si dezvoltarea deprinderilor psiho-motrice, dezvoltarea capacitatii de a avea o atitudine pozitiva in societate, stimularea calitatilor intelectuale, de vointa si afective: “In doar cateva ore poti sa capeti o relaxare in miscari, atitudine si cu siguranta o sa poti, cel putin, sa te mandresti la o petrecere cu cateva miscari de Samba, Tango, sau Salsa 🙂 Sala de dans este foarte primitoare, are un super vibe si va promit ca o sa invatam si o sa ne distram impreuna. Luna august se numeste “Summer Vibe” si veti invata Salsa, Disco si Modern Dance. Va astept la Cursurile de Dans de la TV & Film Academy by Ruxandra Ion!”, dezvaluie Alexia.

Dansul este o forma de practicare a exercitiului fizic cu deosebite valente educative. Ca activitate individuala si colectiva educa relatii de grup, permitand in acelasi timp manifestarea initiativei, independentei si responsabilitatii: “Eu cred ca toti oamenii se nasc cu mai multe “talente”. Nu avem un singur “talent” in noi, avem mai multe. Conteaza momentul in care le descoperi si cum le dezvolti mai departe. Daca esti obisnuit sa petreci ore in sir la birou, asta nu inseamna ca nu poti sa si dansezi. Dansul are mai multe forme si atunci cand vorbim de dans sportiv de performanta, inseamna sa petreci cu orele ani de zile in sala de dans, sa te dedici in totalitate acestui sport; dar atunci cand vorbim despre dans, in general, vorbim despre exprimare prin sentimente si acumulare de energii pozitive. Dansul inseamna armonie intre trup si suflet. Dansul inseamna sanatate, abilitate, forta, echilibru, finete si eleganta in miscari”, spune Alexia.

Înscrierile se pot face atât online, pe www.academytv.ro, cât și la sediul din Str. Căderea Bastiliei 41.

Park-Guell-Alexia-Talavutis-19

3 Raspunsuri

 1. Unde pot vedea preturile acestui curs?

 2. Buna ziua,
  Sunt interesata de cursul de dans din august pentru fiica mea in varsta de 10 ani.
  As dori mai multe detalii – aveti cursuri separate pentru copii?
  unde se tin cursurile,cat dureaza ,cand incep?

  Astept raspunsul dvs. Va multumesc
  Ingrid Vlasov

Scrie un comentariu