LALA BAND LA ACTING SUMMER SCHOOL

Dorian Popa, Criss și Vlad, Sore, Alexia Țalavutis, Rapha Tudor, Ana Baniciu vor fi invitații profesorilor Carmen Tănase, Marian Râlea, Adela Popescu, Ioana Blaj, Mircea Gheorghiu și Mihai Brătilă la cursurile intensive de actorie pe perioada verii.

Cea mai complexă școală de actorie, regie, producție și scenaristică din România, Tv & Film Academy by Ruxandra Ion, va iniția, în perioada 30 iunie-22 august, cursuri de actorie, pe perioada verii. Cursurile vor avea o durată de două săptămâni, desfășurându-se de 5 ori pe săptămână.

Cursurile “Acting Summer School” ale Tv& Film Academy by Ruxandra Ion vor fi împărțite pe grupe, fiecare grupă având o durată de 2 săptămâni. Ele vor fi de luni până vineri și vor avea o durată de 4 ore/zi. Cursurile de actorie de vară vor fi susținute de profesorii de actorie ai academiei, Carmen Tănase, Marian Râlea, Adela Popescu, Ioana Blaj, Mircea Gheorghiu și Mihai Brătilă. În fiecare săptămână, la cursurile intensive de vară de actorie profesorii îi vor avea invitați pe Dorian Popa, Criss și Vlad, Sore, Alexia Talavutis, Rapha Tudor, Ana Baniciu, care vor veni la cursuri pentru a le împărtăși cursanților din experiența lor în fața camerelor de filmat dar și despre cea de pe scenă, în fața a mii de oameni.

Prima serie, care se va desfășura în perioada 30 iunie-11 iulie, va fi structurata pe 2 grupe. Prima grupa, pentru cei cu vârsta cuprinsă între 8-14 ani, iar a doua grupa pentru cei peste 15 ani, ne-existând limită maximă de vârstă.

O nouă grupă de cursanți va începe acting summer school în perioada 14-25 iulie, această serie fiind destinată doar celor cu vârsta cuprinsă între 8-14 ani. Pentru cei care au peste 15 ani și vor să facă cursuri intensive de actorie la TV & Film Academy by Ruxandra Ion, pe perioada verii, în perioada 28 iulie-8 august profesorii de actorie Tv & Film Academy by Ruxandra Ion împreună cu invitații lor din “Pariu cu viața” și LaLa Band, îi vor ajuta să-și împlinească visul.

Ultima serie a cursurilor de actorie de vară va avea loc între 11-22 august, când vor exista două grupe: prima grupă, pentru 8-14 ani și a doua grupă pentru cei cu vârsta peste 15 ani, fără limită maximă de vârstă.

Carmen Tănase, Marian Râlea, Adela Popescu, Ioana Blaj, Mircea Gheorghiu și Mihai Brătilă vor susține cursuri intensive de actorie pe perioada verii, pentru doritorii din toată țara dar și pentru cei care nu locuiesc în țară și vin, pe perioada verii, acasă. Dorian Popa, Criss și Vlad, Sore, Alexia Țalavutis, Rapha Tudor, Ana Baniciu vor veni, pe parcursul summer school, ca invitați la cursuri, pentru a-i ajuta pe cursanți impărtășindu-le din experiența lor artistică, de la începuturi și până în prezent.

Înscrierile pentru “Acting Summer School” ale TV& Film Academy by Ruxandra sunt în toi, doritorii se pot înscrie pe www.academytv.ro în secțiunea ÎNSCRIERE sau la sediul din str. Căderea Bastiliei 41!

3 Raspunsuri

  1. Prețul?

  2. Cand va aparea continuarea serialului O noua Viata

Scrie un comentariu